SMÅFOLK & STORFOLK

bröllop och fest. gravid eller nyfödd. liten blir stor. student eller femtioårsfest. porträtt på familjen eller egna porträttbilder som du funderat kring. kanske ett presentkort att ge bort till någon du tycker om. möjligheterna är många så tveka inte höra av dig så skissar vi på ett upplägg.

fotografering bröllop/fest paket ett och två.  beroende på vilken omfattning av fotografering ni önskar ha under ceremonin och bröllopsfesten finns det två paket att välja mellan som utgångspunkt.

paket ett,

fotografering halvdag, fotografering före, under och efter vigseln samt enskild fotografering av brudparet. exklusive bröllopsmiddagen/festen.

paket två,

fotografering heldag dvs även under bröllopsmiddagen/festen samt mingelbilder på gästerna.

vid mån av tid så erbjuds det en provfotografering i god tid innan bröllopsdagen för att få en känsla inför den stora dagen.

porträtt småfolk/storfolk

uppdragsmöte, fotografering & bildvisning sammanfattning och urval av de bästa bilderna digitalt/minneskort.

porträtt med förstoring

för att bevara motiven och få fram ytterligare karaktär och djuphet i bilderna är det viktigt att det används ett fotopapper av hög kvalitét för att fotografierna skall hålla sig fina länge.

den lilla fotobyrån använder sig av ett svenskt tryckeri som printar motiven på fine art fotopapper av högsta karaktär och kvalitét. du kan välja mellan olika strukturer och djupheter för dina  förstoringar beroende på vad du vill ha för karaktär på motivet. vi hjälper dig gärna med hela kedjan från idé till slutprodukt.

beroende på uppdrag och årstid så kan du välja mellan fotografering i fotobyråns studio som finns belägen i lomma eller fotografering utomhus.

fördelen med att fotografera utomhus är att vi kan använda de naturliga ljuskällorna och hitta fina anpassade miljöer och bakgrunder att fotografera i anpassade efter säsong.

studion har sina fördelar och framförallt så slipper vi vara beroende av väder och dagsljus. ibland kan det vara att föredra att även fotografera i hemmamiljö eller på företaget och då bygger vi upp studion därefter.