PROLOG

MED EN KAMERA I HANDEN

passionen för fotografering har funnits i mitt liv ända sedan jag fick familjens kamera i handen i tidig tonår och jag har alltid trivts bäst i min värld bakom kameran.

jag pluggade affärsjuridik och efter studierna hamnade jag i bankvärlden där jag arbetat med sparande och placeringar i femton år. fotograferingen har följt med parallellt och byggts på med olika utbildningar och fotouppdrag och varit min stora energikälla genom åren.

mars månad 2018 slogs dörrarna upp till den lilla fotobyrån och sakta men säkert bär det framåt att bygga upp verksamheten. min specialitet är porträttfotografering och jag tror min styrka är mitt öga för detaljer samt förmågan att se det konstnärliga och ta fram det personliga i motiven när jag arbetar fram fotografierna. min ambition är att ge tid och rum att skapa fina klassiska fotografier av hög kvalitét som håller sig fina länge vilket lätt glöms bort då vi oftast numera fotograferar det mesta med våra mobiltelefoner.

välkommen att följa med på bloggen och på fotobyråns Instagram @denlillafotobyran.se om resan bakom och framför kulisserna med allt från att bygga studio, olika fotojobb till ren inspiration.